SwissConnection
SwissConnection

Categorieën:


Tags:


Twitter Feed:

Jarige Job

Jarige Job is een stichting die ervoor zorgt dat arme kinderen in Nederland ook hun verjaardag kunnen vieren. 60.000 kinderen in Nederland kunnen hun verjaardag niet vieren. Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Onvoorstelbaar: een verjaardag is voor kleine kinderen echt een hoogtepunt van het jaar. Mijn hart breekt als ik hoor dat kinderen zich ziek moeten melden omdat er geen geld is om te trakteren.

De stichting Jarige Job trakteert deze kinderen op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardagsbox met alles erop en eraan (met materialen voor een kinderfeestje, traktatie op school (kinderen en leraren) en thuis. Wij vinden dit echt een geweldig initatief en steunen dit graag. U ook? Dat kan door donateur te worden, sponsoring of bedrijvensamenwerking. Meer informatie tref je aan op hun website.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>